"Het bijzondere gevoelige vermogen van de paarden en het feit dat Kiki alle signalen feilloos opving en kon verklaren, heeft me ontroerd, verrast en geraakt.”

Paardencoaching is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van de coach vraag. Paarden verkeren in een voortdurende staat van uitwisseling met hun omgeving, ze volgen instinctief in het hier en nu hun behoeftes in relatie tot de omgeving. Van een paard krijg je dus direct een eerlijk antwoord en dat gebruik ik in mijn coaching. 

" Lieve Kiki , Zo mooi hoe je mij brengt naar wat ik werkelijk wil en wat ik mag laten gaan. Ik voel me zo gezien door jou en ben je heel dankbaar. Prachtig hoe jij jouw talent gebruikt, je bent een voorbeeld." Petra


Met mijn paarden bied ik naast de normale paardencoaching sessies ook actieve programma's zoals wandelen met paard of grondwerk met een paard, om meer inzicht te krijgen in je werk- en privéleven.

Ontdek je talent, los een conflict op op je werk, maak eindelijk die keuze, krijg helderheid in je relatie etc.


De paardenfluisteraar in jezelf ontdekken?

Grondwerk met paarden betekent samenwerken vanaf de grond met een paard. Dit geeft je bewustwording van je eigen lichaamstaal. Hoe zet je dit in richting het paard.Denk hierbij aan grenzen stellen, je eigen ruimte innemen en werkelijk contact maken. 

 

Wandelend inzicht in je situatie?

Samen met mijn bijzondere indianenpaard 'Belle Eagle Berry ' gaan we wandelen door de prachtige natuur van 't Gooi. Laat je onderweg spiegelen in de prachtige blauwe ogen van Belle. Onderweg coach ik je  richting je persoonlijke doelen en nuttigen we een heerlijke eenvoudige picknick.