Paardencoaching is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van de coach vraag. Paarden verkeren in een voortdurende staat van uitwisseling met hun omgeving, ze volgen instinctief in het hier en nu hun behoeftes in relatie tot de omgeving. Van een paard krijg je dus direct feedback zonder oordeel en dat gebruik ik in mijn coaching. 


"Het bijzondere gevoelige vermogen van de paarden en het feit dat Kiki alle signalen feilloos opving en kon verklaren, heeft me ontroerd, verrast en geraakt.”


Ik zet verschillende coaching methodes in en kijk met een systemische blik ( familieopstellingen). 

Ontdek hoe je jouw authentieke talent en je sparkel terugvindt via 
de verbinding tussen je hoofd, je hart en je onderbuik gevoel!
Neem weer ten volle de verantwoordelijkheid over je leven!

Zodat je eindelijk die keuze wel kunt maken, of dat ene conflict werkelijk kunt oplossen. 

Licht op je vraagstuk & richting aan je doelstelling dat is wat je in mijn coaching gaat vinden!

" Lieve Kiki , Zo mooi hoe je mij brengt naar wat ik werkelijk wil en wat ik mag laten gaan. Ik voel me zo gezien door jou en ben je heel dankbaar. Prachtig hoe jij jouw talent gebruikt, je bent een voorbeeld." Petra


Naast de normale paardencoaching sessies  bied  ik ook actieve programma's zoals wandelen met paard of grondwerk met een paard, om meer inzicht te krijgen in je werk- en privéleven.

Ook zonder paarden kunnen we aan jou persoonlijke ontwikkelingsdoelen werken via de methode 'Ontdek jezelf portret'. 

Verder leg ik inzicht-kaarten en organiseer ik een retreat voor vrouwen of speciale vriendinnendag.


De paardenfluisteraar in jezelf ontdekken?

Grondwerk met paarden betekent samenwerken vanaf de grond met een paard. Dit geeft je bewustwording van je eigen lichaamstaal. Denk hierbij aan grenzen stellen, je eigen ruimte innemen etc. 

Wandelend inzicht in je situatie?

Samen met mijn bijzondere indianenpaard 'Belle Eagle Berry ' gaan we wandelen in de natuur. Laat je onderweg spiegelen in de prachtige blauwe ogen van Belle. 

team/groeps coaching

Teamcoaching, vriendinnendag,  vrijgezellenuitje of andere groepen zijn welkom bij ons voor paardencoaching. In de omgeving Gooisemeren/ Wijdemeren en Amsterdam.