door de ogen van een paard

"Het bijzondere gevoelige vermogen van de paarden en het feit dat Kiki alle signalen feilloos opving en kon verklaren, heeft me ontroerd, verrast en geraakt.”

Paardencoaching is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van de coach vraag. Paarden verkeren in een voortdurende staat van uitwisseling met hun omgeving, ze volgen instinctief in het hier en nu hun behoeftes in relatie tot de omgeving. Van een paard krijg je dus direct een eerlijk antwoord en dat gebruik ik in mijn coaching. Vanwege mijn voorkeur om het leven vooral sprankelend en gevarieerd te houden bied ik verschillende soorten coaching aan.

Ben jij een gelukkige werknemer?

individuele trajecten

Krijg inzichten in vraagstukken met betrekking tot je werk -of privéleven via coaching met paarden.

In een coaching traject onderzoek je een vraagstuk om inzicht te krijgen hoe je stappen kunt zetten richting je persoonlijke doelen. 

Geef jij effectief leiding ?

persoonlijk leiderschap

Om leiding te geven aan een paard heb je verschillende kwaliteiten nodig en zo ook in je werk. Is er bij jou een blokkade ontstaan in je leiderschap dan zal het paard dat direct laten zien. Met deze feedback van het paard gaan we aan de slag om jouw leiderschap verder te ontwikkelen.

 

 

Wil jij meer beweging in je team?

teams

Krijg uw team weer in beweging.  

Samenwerken met een paard maakt heel snel duidelijk hoe het met uw team gesteld is.

Thema's als vertrouwen, veiligheid, conflicten komen aan bod. Wat mag en kan er gezien worden. Een paard heeft geen oordeel maar laat feilloos zien hoe het er nu mee staat. Samen kunnen we kijken welke beweging er gemaakt kan worden om weer flow in het team te krijgen. 


Is je kind in balans?

paardencoaching voor jeugd

Heeft uw kind emotionele of sociale problemen? Kan het bijvoorbeeld moeilijk voor zichzelf opkomen of grenzen stellen? Ik werk dagelijks met kinderen met problemen. 

klik hier voor mijn aparte website Paardencoachjeugd.nl

Wil jij de paardenfluisteraar in jezelf ontdekken?

grondwerk met paarden

Grondwerk met paarden betekent samenwerken vanaf de grond met een paard. Dit geeft je bewustwording van je eigen lichaamstaal. Hoe zet je dit in richting het paard. Grenzen stellen, je eigen ruimte innemen en werkelijk contact maken. Rust creëren binnen jezelf en daarmee beweging genereren bij het paard (anderen). Ervaring met paarden is niet nodig.

 

Ontdek de paardenfluisteraar in jezelf.

 

Wil jij al wandelend met een paard inzicht in je situatie?

wandelcoaching met paard

Samen met mijn bijzondere paint horse Belle Eagle Berry gaan we wandelen door de prachtige natuur van 't Gooi. Onderweg komen  coach ik je samen richting inzichten.

 

 


De toegevoegde waarde van de paarden waar Kiki mee werkt, is dat zij door hun vermogen om zonder oordeel te kunnen spiegelen, toegang tot onbewuste patronen weten te ontgrendelen.