Kiki is positief ingesteld, oplossingsgericht, ziet de kracht in mensen en durft daarnaast ook kritisch te zijn en door te vragen om tot de kern van de zaak te komen."

Ik ben Kiki de Jong Luneau, paarden zijn ruim 40 jaar de rode draad in mijn leven en als klein meisje galoppeerde ik al met mijn pony door het dorp. Ik zou deze bijzondere wezens niet meer uit mijn leven kunnen denken.

Tijdens de HAVO reed ik bij de wedstrijdruiters met mijn pony Blue en bij mijn vervolgopleiding op de Kunstacademie verhuisde mijn pony gewoon mee naar Amsterdam.  Want zonder Blue kon ik als natuurmens gewoon niet functioneren in een stad. 

Na de Kunstacademie heb ik vanaf 1996 gewerkt als ondernemer in de reclamefotografie in Amsterdam.

In 2009 trok ik samen met mijn gezin naar het buitenland, om daar een historisch pand te herontwikkelen tot een veelzijdige evenementenlocatie.

Door scheiding en ziekte keerde ik in 2014 met mijn zoon terug naar Nederland. Na een periode van herstel wilde ik mij verder ontwikkelen en besloot mijn levenservaring te combineren met mijn passie voor paarden.

 

Eind 2016 startte ik mijn coachingspraktijk Licht en Richting in 't Gooi.  

Mijn coaching methode is geënt op mijn ervaringen als succesvol ondernemer, leidinggevende én ouder. Het inzetten van paarden zorgt voor een zeer verfrissende en vooral doeltreffende methode. 

 

Opleidingen als “Systemisch Coachen” aan het Bert Hellinger instituut, de opleiding “Authentiek Coach” FrameAmsterdam en de training “Centered Riding Instructor Level I”, Verlieskunde van Yvonne Brokaar. Brachten mij de nodige verdieping. Ik ben altijd op zoek naar meer verdieping en zal mezelf blijven ontwikkelen.


systemisch coachen

authentiek coachen

centered riding


Kiki:"Ik werk op verschillende locaties zoals bijvoorbeeld op Terschelling, daar organiseer ik o.a. 'Ontdek je Oervrouw' Een retreat over vrouwelijk leiderschap."