"Neem het leven ten volle! Dat is mijn motto."

Kiki is positief ingesteld, oplossingsgericht, ziet de kracht in mensen en durft daarnaast ook kritisch te zijn en door te vragen om tot de kern van de zaak te komen."

Ik ben Kiki de Jong Luneau en paarden zijn ruim 40 jaar de rode draad in mijn leven. Na de Kunstacademie heb ik vanaf 1996 gewerkt als ondernemer in de reclame fotografie in Amsterdam. In 2009 trok ik samen met mijn gezin naar het buitenland, om daar een historisch pand te herontwikkelen tot een veelzijdige evenementenlocatie. Door scheiding en ziekte keerde ik in 2014 met mijn zoon terug naar Nederland. Na een periode van herstel wilde ik mij verder ontwikkelen en besloot mijn levenservaring te combineren met mijn passie voor paarden. Ik startte in 2017 mijn coachingspraktijk Licht en Richting in 't Gooi.  Mijn coachings methode is geënt op mijn ervaringen als succesvol ondernemer, leidinggevende én ouder. Het inzetten van paarden zorgt daarbij voor een zeer intuïtieve, verfrissende en vooral doeltreffende methode. 

Opleidingen als “Systemisch Coachen” aan het Bert Hellinger instituut, de opleiding “Authentiek Coach” FrameAmsterdam en de training “Centered Riding Instructor Level I”, Verlieskunde van Yvonne Brokaar. Brachten mij de nodige verdieping. Ik ben altijd op zoek naar meer verdieping en zal mezelf blijvend ontwikkelen.

Ik werk graag op verschillende locaties zoals bijvoorbeeld op Terschelling. en daar organiseer ik 'Ontdek je Oervrouw' retreat vrouwelijk leiderschap.


Ik schijn licht op je vraagstuk, help je aan inzichten en daarmee krijg jij weer richting