'Natuurlijk Inzicht 'weekend op Terschelling

Een intense uitwisseling weekend op het prachtige waddeneiland Terschelling. Wij gaan met elkaar in gesprek wisselen ervaringen uit. We doen een paarden coaching met Friese paarden, culinair wadlopen met FlangindePan en genieten van de eindeloze natuur op dit prachtige waddeneiland. Voor meer informatie neem contact met mij op.


Ik vond de paarden coaching interessant, ik was daar namelijk een beetje sceptisch over.  Het heeft mij niet zozeer geholpen bij een probleem, maar meer met mijn angst voor en het vertrouwen in paarden. Heel mooi hoe ze je gerust kunnen stellen, nooit verwacht.

Met je laarzen in het drassige zand zelf de ingrediënten zoals garnaaltjes, kokkels en zeewier bij elkaar zoeken voor de kookworkshop.  Om vervolgens die heerlijke vis te gaan verwerken in bijzondere gerechtjes.  Gezellig buiten gegeten met een heerlijk glas wijn en gesmuld van het door ons zelf gemaakt diner. Ik vond dit het hoogtepunt van dit weekend!

 Terschelling is een prachtig eiland, je hebt ons de mooiste plekjes laten zien.  Wij  hebben het geluk gehad dat de zon volop scheen!"  Marja