'Natuurlijk Inzicht 'weekend op Terschelling

Een intens uitwisseling weekend op het prachtige waddeneiland Terschelling. Wij gaan met elkaar in gesprek over je persoonlijke thema's en wisselen ervaringen uit. Je krijgt Inzichten door paardencoaching met Friese paarden. Je gaat  Oesters van het wad halen en zelf bereiden tot een heerlijk maal. Eindeloos genieten tijdens prachtige wandelingen op dit unieke eiland.  Meld je aan voor de mailing en ontvang  meteen 10% korting op een paardencoaching van mij in Kortenhoef. 


Marja

"Ik vond de paarden coaching interessant, ik was daar namelijk een beetje sceptisch over.  Het heeft mij niet zozeer geholpen bij een probleem, maar meer met mijn angst voor en het vertrouwen in paarden. Heel mooi hoe ze je gerust kunnen stellen, nooit verwacht.

Met je laarzen in het drassige zand zelf de ingrediënten zoals garnaaltjes, kokkels en zeewier bij elkaar zoeken voor de kookworkshop.  Om vervolgens die heerlijke vis te gaan verwerken in bijzondere gerechtjes.  Gezellig buiten gegeten met een heerlijk glas wijn en gesmuld van het door ons zelf gemaakt diner. Ik vond dit het hoogtepunt van dit weekend!

 Terschelling is een prachtig eiland, je hebt ons de mooiste plekjes laten zien.  Wij  hebben het geluk gehad dat de zon volop scheen!"