Heb jij gelukkige werknemers?

Ontdek mijn gelukkige werknemer en werkgever trajecten met behulp van paardencoaching en andere helpende  methodes.

In 7 sessies jouw authentieke talent ontdekken en daarmee weer happy en waardevol in je werk- en privé leven functioneren.

ontdek je sparkel


Een ongelukkige werkneemster verteld...


"De paardencoaching van Kiki heeft mij verrast! 

 

Ik ben op een punt in mijn leven dat opstaan al lastig is, goed voor mezelf te zorgen en of ergens nog plezier uit te halen ver te zoeken is. Het lastige hieraan is vind ik dat je weet dat je beter kan, maar de weg kiest van lijden. Op dit moment lukt werken mij ook niet.

 

Na een onveilige jeugd, veel afwijzingen en het verlies van mijn ouders ben ik ingestort, dit is nu ongeveer 10 jaar geleden. Sindsdien ben ik bezig om het oude zeer te verwerken, mezelf beter te voelen en vooral mezelf te waarderen voor wie ik ben. Dit gaat met ups and downs.

Ben sindsdien in therapie, veel soorten geprobeerd, medicijnen, familie opstellingen, Maar toch zijn er nog steeds dingen die ik niet heb verwerkt waardoor ik regelmatig toch terug val en het heel moeilijk heb..... 

 

 

...Via een kennis kwam ik bij Kiki paardencoaching terecht, het was een prachtige dag in oktober met volop zon, op een weiland en met het paard Bella. Ik ben een echte natuur liefhebben en een mega  dierenvriend, dus alleen dit was al een cadeautje op zich.

Maar het echte werk moest nog wel beginnen, we begonnen met een soort van familie opstelling waarbij je met pionnen de mensen in je leven een plek in het veld geeft. Hierbij is het belangrijk dat je kunt onderzoeken of en hoe deze personen naar je kijken of juist niet. Kiki is een heel lief en zacht persoon, Ze vroeg hoe deze personen betekenis geven aan mijn leven, dit leverde mij inzichten.

Het paard loopt los in het veld, je weet niet hoe ze gaat reageren. Bij mij kwam het paard Belle naar me toe toen ik vertelde hoe alleen ik me voelde. 

Voor mij was het op dit moment belangrijk om te ondervinden of ik wel gewild of geliefd ben of was, ik heb door Kiki iets gevonden wat ik niet realiseerde dat er ook van me is gehouden. En dat was mooi, ik voelde me na deze sessie meer gedaald, en wat meer rust in lichaam en geest. 

We gaan samen een traject starten om meer inzichten, meer vrijheid en meer zelfliefde te krijgen waardoor je dus ook sterker in je schoenen staat, en meer aankan in het leven. 

Afgelopen maandag heb ik weer een mooie sessie van Kiki gehad!  De tweede in mijn traject.

De zon was er, de tijd en alle ruimte om alles te zeggen en te doen dat is z’n fijn gevoel. Zo anders als bij een psycholoog die regelmatig naar de klok kijkt. Dit keer hebben we gekozen voor loslaten van specifiek mijn ex relatie. We waren jaren bij elkaar maar zijn minder leuk uit elkaar gegaan. Ik heb daardoor last van woede, verdriet, onbegrip en onbeantwoorde vragen. Maar diep van binnen weet ik dat ik het ook moet loslaten maar toch blijf ik hangen in het bekende waar ik dus alleen maar mezelf mee kwel. 

We zijn daarom een tijdlijn gaan maken met de jaren die we samen waren, de goede en slechte tijden en hier uitgebreid over gesproken. Maar Kiki heeft me ook in zijn schoenen laten staan, zodat ik meer begrip kreeg ook voor hem. Op deze manier kon ik er meer bij stil staan en ook de mooie periodes te waarderen en niet alleen de slechte dingen te laten overheersen. Dit was iets wat ik al heel lang wilde maar wat niet lukte bij mijn psycholoog. Door de aanwezigheid van de paarden en de natuur kan ik me meer ontspannen.

Ik weet dat er een proces is gestart omdat ik na de sessie heb gedroomd over hem en het was een vredige en lieve droom. Ik droom bijna nooit eigenlijk en anders zijn het vaak nare dromen, dus voor mij zei dat heel veel. Ik kijk met vreugde terug naar deze sessie en dit is weer een stapje de goede richting op!