Fotoanalyse geeft inzicht

Vandaag heb ik één van de handvatten van de fotoanalyse kunnen gebruiken bij een, voor mij, belangrijk sollicitatie gesprek. Grappig hoe deze tips doorwerken in de dagelijkse praktijk.

Vanuit mijn werk als coach en mijn achtergrond als fotograaf ben ik deze methode verder gaan ontwikkelen. 

Het levert je een helder beeld op van jezelf, van je kracht en talenten, maar ook van je mogelijke valkuilen.

De foto’s zijn zo verassend en bij elke deelnemer weer zo anders en het blijft bijzonder om deze analyse te doen en twee van mijn talenten te combineren.

Natuurlijk kan het kwetsbare momenten opleveren  om op deze manier naar zichzelf te kijken.

Ook in het contact met andere deelnemers wordt er vaak nog meer duidelijk. We gaan aan de hand van deze foto's kijken welke inzichten we er uit kunnen filteren en welke handvatten we kunnen benoemen.

 

Na deze analyse heb je meerdere inzichten en handvatten en heb je jezelf beter leren kennen. Dit levert je bijvoorbeeld bij een sollicitatie heel direct resultaat op. Je leert hoe je je valkuilen zo kunt hanteren dat je talenten veel meer naar boven komen. Dat je begrijpt hoe het bij jou werkt en dat je manieren leert om daar mee om te gaan en zo een betere versie van jezelf te worden. Ook humor en lachen om je gewoontes of patronen en deze erkennen hoort bij het proces van persoonlijke groei. 

Ik maak graag deze foto van je en analyseer het samen met jou in een sessie op een locatie naar keuze.

 

voor meer informatie neemt u contact met mij op.