leiderschap training met paarden inzetten in opleidingen

Opleiding en trainingen in Baarle Nassau waarbij o.a. mijn paardencoaching  succesvol wordt ingezet. 

Ik werk samen met Lonneke @cc-coach in Baarle Nassau.

 

We werken altijd op 5 niveaus: 

mentaal, fysiek, relatie, systeem, energetisch. We verbinden verschillende technieken vanuit verschillende inzichten. Onze lessen en sessies zijn altijd buiten, we zijn veel in beweging en werken samen met de elementen, de natuur en onze paarden. Zij zijn je team, of die ene collega, die ene leerling, en geven je directe feedback op aspecten van jouw leiderschap. Dat maakt onze opleidingen en coachingstrajecten uitdagender en effectiever.

review

Marijke

Bedankt voor de inspirerende, mooie en interessante bijeenkomsten. Ik heb me verbaasd en verwonderd over de situaties die ontstonden. En wat een meerwaarde om zo met de paarden en met deze coaches aan de slag te gaan. Mijn complimenten voor de inzet en betrokkenheid van Kiki en Lonneke. Voor mij was het echt passend bij mijn ontwikkeling. Het geeft mijn inzicht in mezelf en richting aan mijn ontwikkeling. Daarbij heb ik ook veel geleerd van anderen.

Joyce

 

Kiki vond ik een fijne coach, voorzichtig beginnen, maar steeds een stapje verder / dieper en volledig afgestemd op degene die gecoacht werd. Knap dat er zo afgestemd kon worden qua oefeningen, opstellingen en toch technieken. een gereedschapskist vol tools.