Individueel traject

Ben je op zoek naar inzichten in vraagstukken met betrekking tot je werk -of privéleven?

Sta je voor een moeilijke beslissing ?Wil je makkelijker keuzes kunnen maken en/of grenzen stellen? Heb je moeite met conflict situaties ?

In een coaching traject onderzoek je jouw vraagstuk om inzicht en ruimte  te krijgen van waaruit je zelf verdere stappen kunt zetten richting je persoonlijke doelen.

 

persoonlijk leiderschap

Heeft uw opleiding behoefte aan een module die heel direct inzicht geeft in ieders persoonlijk leiderschap? Samen met Lonneke van CC-Coach.com 

ontwikkelen wij modules op maat voor uw opleidingen.

teams &    organisaties

zijn er vraagstukken betreffende de beweging in uw team? Lopen werknemers vast ? Wilt u directe inzichten in hoe uw teamleden de opdracht aanpakken,?Paardencoaching werkt enorm verhelderend ?

paardencoaching jeugd

Heeft uw kind emotionele of sociale problemen ? Kan het moeilijk voor zichzelf opkomen of grenzen stellen? Kiki wordt door de Gemeente Gooisemeren en Wijdemeren gezien als een waardevolle coach voor kinderen/ouders die problemen ervaren in het omgaan met het dagelijks leven.review medewerkster

Anne W.  Intelligent Security Operations

In een functie waarbij je met name veel beroep doet op je ratio, vergeet je nog wel eens dat onbewuste bijna automatische reacties op bepaalde situaties veel invloed kunnen hebben die belemmerend kan werken.  Zo ook bij mij. 

Kiki heeft mij geholpen inzicht te creëren in deze diepgewortelde, onbewuste patronen die ooit een functie hadden maar nu belemmeren. Dit inzicht helpt mij het patroon te herkennen en vervolgens te kiezen om effectiever te kunnen reageren. 

De toegevoegde waarde van de paarden waar Kiki mee werkt, is dat zij door hun vermogen om zonder oordeel te kunnen spiegelen, toegang tot onbewuste patronen weten ontgrendelen. 

Het gevolg van Kiki's coaching is dat ik een betere balans heb gevonden tussen ratio en emotie, beter in mijn vel zit en ook effectiever er positiever om kan gaan met situaties die ik normaal als lastig ervaar.Kiki is positief ingesteld, oplossingsgericht, ziet de kracht in mensen en durft daarnaast ook kritisch te zijn en door te vragen om tot de kern van de zaak te komen."

review student

Annet

Ik kijk terug op een prettige, ontspannen bijeenkomst. En dat terwijl ik bang voor dieren ben 😊 Ik vond de sfeer in de groep gezellig en ook goed. Zo goed dat mensen zich kwetsbaar durfden op te stellen. Heel bijzonder, het moment met Babet. Zoals ze daar stond en uitsprak wat haar raakte en dat toen Ayron naar haar toe stapte.
Ik vond jouw opstelling prettig en ook hoe Kiki coachte. Heel rustig en integer. Zelf vond ik het een ervaring om dichtbij een paard te komen.Goed hoe Kiki voorstelde om met z'n drieën in de bak te gaan, dat maakte het makkelijker om de stap te maken. Ik was blij dat ik het gedaan had.