quotes

Individueel coachingtraject voor medewerkers.

"In een functie waarbij je met name veel beroep doet op je ratio, vergeet je nog wel eens dat onbewuste bijna automatische reacties op bepaalde situaties veel invloed kunnen hebben die belemmerend kan werken.  Zo ook bij mij. 

Kiki heeft mij geholpen inzicht te creëren in deze diepgewortelde, onbewuste patronen die ooit een functie hadden maar nu belemmeren. Dit inzicht helpt mij het patroon te herkennen en vervolgens te kiezen om effectiever te kunnen reageren. 

De toegevoegde waarde van de paarden waar Kiki mee werkt, is dat zij door hun vermogen om zonder oordeel te kunnen spiegelen, toegang tot onbewuste patronen weten ontgrendelen. 

Het gevolg van Kiki's coaching is dat ik een betere balans heb gevonden tussen ratio en emotie, beter in mijn vel zit en ook effectiever er positiever om kan gaan met situaties die ik normaal als lastig ervaar.Kiki is positief ingesteld, oplossingsgericht, ziet de kracht in mensen en durft daarnaast ook kritisch te zijn en door te vragen om tot de kern van de zaak te komen." Anne W.  Intelligent Security Operations