individuele  coaching

Heb je een vraagstuk betreffende een keuze in je werk en/of privésituatie ?

Heb je problemen op je werk met bijvoorbeeld bepaalde collega's en belemmert dat in je ontwikkeling?  

Zit je in een scheidingsproces en heb je last van de situatie ?  Ben je ziek en wil je leren hoe je er mee om kunt gaan? 

In mijn coachings trajecten gaan we kijken waar de blokkade zit. Vandaar uit onderzoeken we waar de meeste winst te behalen valt om je verder te ontwikkelen.


Individueel coachingtraject voor medewerkers.

"In een functie waarbij je met name veel beroep doet op je ratio, vergeet je nog wel eens dat onbewuste bijna automatische reacties op bepaalde situaties veel invloed kunnen hebben die belemmerend kan werken.  Zo ook bij mij. 

Kiki heeft mij geholpen inzicht te creëren in deze diepgewortelde, onbewuste patronen die ooit een functie hadden maar nu belemmeren. Dit inzicht helpt mij het patroon te herkennen en vervolgens te kiezen om effectiever te kunnen reageren. 

De toegevoegde waarde van de paarden waar Kiki mee werkt, is dat zij door hun vermogen om zonder oordeel te kunnen spiegelen, toegang tot onbewuste patronen weten ontgrendelen. 

Het gevolg van Kiki's coaching is dat ik een betere balans heb gevonden tussen ratio en emotie, beter in mijn vel zit en ook effectiever er positiever om kan gaan met situaties die ik normaal als lastig ervaar.Kiki is positief ingesteld, oplossingsgericht, ziet de kracht in mensen en durft daarnaast ook kritisch te zijn en door te vragen om tot de kern van de zaak te komen." Anne W.  Intelligent Security Operations